Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Η ομαλότητα επιστρέφει......

 Αγαπητοί αναγνώστες. Οπως φαίνεται, οι εξετάσεις του χειμώνα 2021 μάλλον θα γίνουν στην ώρα τους. Τα Πανεπιστήμια άνοιξαν και γενικά φαίνεται οτι σιγά σιγά επιστρέφει μια σχετική ομαλότητα. Ακόμα κι αν πάρουν κάποια παράταση οι εξετάσεις του Δεκέμβρη, φαίνεται σίγουρο οτι οι εξετάσεις του 22 θα γίνουν κανονικά. Επομένως, η πρώτη ομάδα εργασίας, όπως κάθε χρόνο, ξεκινά νωρίς!

Το δικό μου πρώτο γκρουπ, το οποίο θα έχει και τον περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του για σκληρή δουλειά, ξεκινά την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 και ώρες 19.00-22.30. 

Το πολύμηνο αυτό ταξίδι θα διαρκέσει μέχρι την τελευταία Τετάρτη του Νοεμβρίου 2022. 

Τα πρώτα 4 μαθήματα, θα τα αφιερώσουμε σε ένα ειδικό πρόγραμμα προγύμνασης που θα αφορά τον τρόπο συγγραφής μιας απάντησης για τις εξετάσεις μας. Μετά την πρώτη συνάντησή μας, όπου θα ενημερωθείτε για τη φιλοσοφία των εξετάσεων, για το πλάνο που θα ακολουθήσουμε και για αρκετά ακόμα κρίσιμα στοιχεία, θα λάβουν χώρα 4 "σκληρά" workshops που θα αφορούν αποκλειστικά, τα δομικά και συντακτικά στοιχεία μιας καλής απάντησης, καθώς και το ύφος γραφής! 

Συνεχείς δοκιμές σε προλόγους, επιλόγους και πολλά ακόμα στοιχεία, τα οποία, για ευνόητους λόγους, δεν είμαι σε θέση να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη στιγμή. 

Υστερα απο τη φάση προγύμνασης (η οποία είναι είναι χρησιμότατη, ανεξαρτήτως μαθημάτων της ύλης για τις κατατακτήριες), θα περάσουμε στο βασικό μέρος του πραγράμματος μας, δηλαδή στη διδασκαλία της ύλης. Οι εβδομαδιαίες εργασίες όμως, με τη συμμετοχή εξειδικευμένης διορθώτριας ειδικής σε ζητήματα γραφής εργασιών, θα είναι συνεχώς στο προσκήνιο. 

Σας περιμένουμε για αναλυτική ενημέρωση, στο τηλέφωνο 6981749925 και ώρες 11.00-13.00 Δευτέρα - Παρασκευή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διδυμότειχο μπλούζ!!

  Όταν ήμουν φαντάρος στα σύνορα, το 2005,   υπήρχε ένα τραγούδι που τότε ακουγόταν σε πολλά ραδιόφωνα της εποχής. Ηταν το «Διδυμότειχο μπλο...